Vill du växa med oss?

IETV är ett framgångsrikt kunskapsföretag som utför tjänster inom kraftförsörjning till järnväg, vattenkraft och automatisering av industrin. Vi har en hög efterfrågan på våra produkter och tjänster, så vi söker dig som vill vara med och forma framtiden i ett starkt lag!

Just nu söker vi

Vi söker alltid efter kompetenta medarbetare som vill vara med i vår utveckling. Du kan vara projektledare, konstruktör, programmerare, installatör, apparatskåpsmontör eller elkraftsingenjör.

Vi söker nu en Kvalitetsansvarig med miljöansvar. Du planerar och leder vårt kvalitets- och miljöarbete samt ansvarar för företagets ledningssystem avseende kvalitet och miljö. Som kvalitetsansvarig på IETV arbetar du nära projektledare och produktion för att säkerställa kvaliteten på leveranserna i våra projekt. Du har även direktkontakt med våra kunder i kvalitetsfrågor. Projekten är ofta totalentreprenad där IETV tar ansvar från projektering till driftsatt anläggning. På sikt tror vi att du kommer att ingå i vår ledningsgrupp.

Du bör ha lämplig akademisk utbildning samt god kännedom om ISO 14001 och 9001. Du får gärna ha erfarenhet av arbete med kvalitets- och miljöledning. Goda datakunskaper är ett krav. Som person är du kommunikativ och flexibel samt har förmågan att skapa goda relationer. I ditt arbete är du strukturerad, kvalitetsmedveten och arbetar systematiskt.

Vi vill ha din ansökan före 10 april.

Vill du vara med i en spännande utveckling och vara en viktig del i IETV's framtid så skicka en rad till:

IETV ABTrikågatan 1,523 60 Gällstadellerkrister@ietv.se

Frågor besvaras av

Krister Karlsson
Tel. 0321-531909