Vill du växa med oss?

IETV är ett framgångsrikt kunskapsföretag som utför tjänster inom kraftförsörjning till järnväg, vattenkraft och automatisering av industrin. Vi har en hög efterfrågan på våra produkter och tjänster, så vi söker dig som vill vara med och forma framtiden i ett starkt lag!

Just nu söker vi

Just nu söker vi programmerare. Arbetsuppgifter är projektanpassning av PLC/styrprogram, framtagning och programmering av nya tekniska lösningar samt drifttagningi projekt på plats hos kund. Vi tror att du lägst har någon automationsutbildning samt minst några års erfarenhet av PLC-programmering. Du är självgående, kommunikativoch drivs av att lösa problem. Du är också kreativ, snabboch har lätt för att förstå helheten i projekt. Kundnärhet och kvalitetstänk är självklara egenskaper. Förmåga att leda projekt är meriterande.

Du är en god relationsbyggare och trivs med att dela med dig av din kunskap. Du är professionell och gillar att arbeta i ett mindre företag där du får stort ansvar. Som person är du kommunikativ och flexibel samt har förmågan att skapa goda relationer. I ditt arbete är du strukturerad, kvalitetsmedveten och arbetar systematiskt.

Just nu söker vi Elkonstruktör för att förstärka det befintliga teamet. Du har några års erfarenhet av arbete som elkonstruktör. Du är driven, engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Har du erfarenhet av programvaran Elprocad IC eller cadett ELSA är det en merit.

Medverka i projektering och konstruktion av elinstallationssystem där du har stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en god relationsbyggare och trivs med att dela med dig av din kunskap.

Du är professionell och gillar att arbeta i ett mindre företag där du får stort ansvar. Som person är du kommunikativ och flexibel samt har förmågan att skapa goda relationer. I ditt arbete är du strukturerad, kvalitetsmedveten och arbetar systematiskt.

Vi söker alltid efter kompetenta medarbetare som vill vara med i vår utveckling. Du kan vara projektledare, konstruktör, programmerare, installatör, apparatskåpsmontör eller elkraftsingenjör.

Vill du vara med i en spännande utveckling och vara en viktig del i IETV’s framtid så skicka en rad till:

IETV AB
Trikågatan 1,
523 60 Gällstad
eller
krister@ietv.se

Frågor besvaras av

Krister Karlsson
Tel. 0321-531909