Vill du växa med oss?

IETV är ett framgångsrikt kunskapsföretag som utför tjänster inom kraftförsörjning till järnväg, vattenkraft och automatisering av industrin. Vi har en hög efterfrågan på våra produkter och tjänster, så vi söker dig som vill vara med och forma framtiden i ett starkt lag!

Just nu söker vi

Vi söker dig som vill vara en del av vår framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

Du har ett antal års erfarenhet av att arbeta med Elkraft. Du kommer att vara en viktig del i företagets fortsatta expansion inom vattenkraft och järnväg och har stora möjligheter att påverka din och företagets framtid. Arbetets innehåll är flexibelt beroende på din bakgrund. Du kommer att vara företagets specialist inom Elkraft. Vi söker dig som är kreativ och har lätt för att förstå helheten i projekt. Du är en god relationsbyggare och trivs med att dela med dig av din kunskap. Du är professionell och gillar att arbeta i ett mindre företag där du får stort ansvar.

Som person är du kommunikativ och flexibel samt har förmågan att skapa goda relationer. I ditt arbete är du strukturerad, kvalitetsmedveten och arbetar systematiskt.

 

Ansökan skickas till:
IETV AB, Trikågatan 1, 523 60 Gällstad
Eller mejla: krister@ietv.se
Frågor besvaras av Krister Karlsson 0321-53 19 09

Vi söker alltid efter kompetenta medarbetare som vill vara med i vår utveckling. Du kan vara projektledare, konstruktör, programmerare, installatör, apparatskåpsmontör eller elkraftsingenjör.

Vill du vara med i en spännande utveckling och vara en viktig del i IETV's framtid så skicka en rad till:

IETV ABTrikågatan 1,523 60 Gällstadellerkrister@ietv.se

Frågor besvaras av

Krister Karlsson
Tel. 0321-531909