Kompletta Lösningar inom textil

Hos oss hittar du ett omfattande utbud av nya och begagnade maskiner inom strumptillverkning samt sömnad, efterbearbetning och mycket mer. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter från ledande tillverkare såsom SANTONI, SANGIACOMO, LONATI, LEDERER, Christoph Liebers, BTSR och T&T Service. Oavsett om du behöver en maskin för att producera strumpor i världsklass eller sömnadsmaskiner för att skapa exklusiva plagg, så har vi det du behöver.

Vårt utbud

  • Nya & Begagnade Maskiner: Utforska vårt sortiment av toppmoderna maskiner för strumptillverkning och sömnad. Vi erbjuder högpresterande maskiner som är konstruerade för att maximera effektivitet och produktkvalitet.

  • Reservdelar & Service: Hitta de reservdelar du behöver för att hålla dina maskiner i perfekt skick. Vi erbjuder också omfattande service och underhåll för att säkerställa långvarig prestanda.

  • Material: Upptäck vårt sortiment av material, inklusive Lycra och sygarn till ROSSO / CONTI. Vi förser dig med högkvalitativa material som är oumbärliga för ditt produktionsarbete.

  • Support & Expertis: Vårt team av experter finns här för att stödja dig. Vi erbjuder omfattande support och delar med oss av vår djupa kunskap inom branschen för att hjälpa dig att lyckas.

  • Globalt Kontaktnät: Dra nytta av vårt brett kontaktnät över hela världen. Vi har etablerade relationer med ledande leverantörer och tillverkare för att säkerställa att du får de bästa produkterna till de bästa priserna.

Oavsett om du är en etablerad tillverkare eller en nykomling inom strumptillverkning och sömnad, så hjälper vi er. Vi är dedikerade till att erbjuda dig en problemfri upplevelse. Behöver du rådgivning eller har frågor? Oroa dig inte! Bara ring eller maila oss när som helst – vi är här för att hjälpa dig.

Sätt kursen mot framgång med vårt omfattande utbud av maskiner, reservdelar, material och expertis. Upptäck en värld av möjligheter på vår hemsida idag!

Niclas Berglund
Textil

+46 321-53 19 04
niclas.berglund@ietv.se

Krister Karlsson

VD