Vill du växa med oss?

IETV är ett framgångsrikt kunskapsföretag som utför tjänster inom kraftförsörjning till järnväg, vattenkraft och automatisering av industrin. Vi har en hög efterfrågan på våra produkter och tjänster, så vi söker dig som vill vara med och forma framtiden i ett starkt lag!

Just nu söker vi

Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet av att arbeta med Elkraft. Du kommer att vara en viktig del i företagets fortsatta expansion inom vattenkraft och järnväg och har stora möjligheter att påverka din och företagets framtid. Arbetets innehåll är flexibelt beroende på din bakgrund. Du kommer att vara företagets specialist inom Elkraft. Vi söker dig som är kreativ och har lätt för att förstå helheten i projekt. Du är en god relationsbyggare och trivs med att dela med dig av din kunskap. Du är professionell och gillar att arbeta i ett mindre företag där du får stort ansvar.

 

Vi vill ha din ansökan senast 31 januari.

Ansökan skickas till:
IETV AB, Trikågatan 1, 523 60 Gällstad
Eller mejla: krister@ietv.se
Frågor besvaras av Krister Karlsson 0321-53 19 09

.net or SQL or html5 or C# or network.

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla dagens automationslösningar inom våra affärsområden. Viktiga egenskaper är förstående för kundens krav och helhetssyn och ett brinnande intresse för framtidens teknik. Vi tror att du har några års erfarenhet av programmering.

 

Vi vill ha din ansökan senast 31 januari.

Ansökan skickas till:
IETV AB, Trikågatan 1, 523 60 Gällstad
Eller mejla: krister@ietv.se
Frågor besvaras av Krister Karlsson 0321-53 19 09

Vi söker alltid efter kompetenta medarbetare som vill vara med i vår utveckling. Du kan vara projektledare, konstruktör, programmerare, installatör, apparatskåpsmontör eller elkraftsingenjör.

Vill du vara med i en spännande utveckling och vara en viktig del i IETV's framtid så skicka en rad till:

IETV ABTrikågatan 1,523 60 Gällstadellermagnus@ietv.se

Frågor besvaras av

Magnus Carlsson
Tel. 0321-531901